Jag hatar: Rap

Okej.
Nu i helvete ska jag prata om den sämsta genren inom musik.
Genren som inte ens borde klassas som musik, utan som avloppsrensning.
En genre som borde spolas ner i toaletten efter att man skitit, som sedan på grund av sin värdelöshet skrämmer bort allt smuts som finns samlat, så allt blir rent. För så uselt är det.

Rap.

Alltså, om man ska klassa sig sångare, då ska man sjunga. Man behöver nödvändigtsvis inte sjunga bra, vilket Håkan Hellström är ett lysande exempel på, men man måste i alla fall sjunga.
Man sjunger inte, om man står och pratar in i en mikrofon med ett datorprogrammerat trummande i bakgrunden.
Trummandet är egentligen inte ens ett trummande, utan ett beat, ett enda litet jävla illaluktande ljud som går på repeat igenom hela låten.

Större delen av rappare sjunger om deras jobbiga uppväxt, att de älskar sin mamma och att de ska döda alla de inte gillar. Riktiga badasses alltså, de har varit med om så mycket skit, så många slagsmål, och allting har varit så orättvist mot dem. Och det är klart som fan det har, NÄR NI RAPPAR.
Ingen gillar rap, folk inbillar sig bara. Att rappa är som att prata i radion, fast med ett finger som slår mot bordet en gång varje sekund, ibland kanske till och med en tjej lägger till ett cepeljud i bakgrunden, som tillexempel "aah" eller "oh yeah". Det är ju bara efterblivet. Och om ni haft så jävla svår uppväxt som ni säger att ni haft, då kan ni lika gärna bli emo och hänga på bilddagboken, som alla andra med påhittade uppväxter och svåra barndomsår.

Det finns inget så meningslöst som att lyssna på din fantasibakgrund, eller som att du älskar din mamma.
Ingen bryr sig, däremot finns det folk som VILL bry sig, bara för att dem tror att det är coolt on gangztah att lyssna på rap. Rap suger. Rap är äckligt. Rap är det som kommer ut där bak efter att man druckit 1 liter laxeringsmedel.
Det är nog inget sammanträffande att rap stavas exakt likadant som det man gör när man har på tok för mycket luft i magen, man rapar. Rap. Rap. Båda alternativen är äckliga, motbjundande och ibland så luktar det skit om personen är ofräsch.

Men det förstås, har man en seriös störning någonstans mellan tinningarna så är det klart att man får rappa, det är väl det enda dem kan göra, eftersom de inte kan sjunga. De väljer det lätta alternativet, det coola, fräscha, asballa gangztah- sättet.

Bling bling, yo.

Kommentarer
Postat av: Emeli

måste du bara hata saker.. kan du inte skriva om nått du gillar också=) vore nice=P

2008-01-18 @ 00:43:20
URL: http://emelieivansson.com
Postat av: .

HAHAHA ! Word

2008-01-19 @ 21:05:45
Postat av: Anonym

kan ett ljud lukta illa?

2008-01-23 @ 12:43:50
Postat av: Anonym

Dom tjänar iaf mer dollars än dig , hahahaha, looser

2008-01-23 @ 12:44:52
Postat av: Anonym

Du vet ju uppenbarligen ingenting om hiphop om du tror att
"Större delen av rappare sjunger om deras jobbiga uppväxt, att de älskar sin mamma och att de ska döda alla de inte gillar." Om du ska hata, rata och snacka skit om någonting så bör du ha fakta och facit i handen, inte kuken. Det enda du gör är att framstå som ännu en ignorant bloggare som har vanan att döma omslaget efter boken, i det här fallet döma en musikstil efter vad du har sett på mtv. tönt

2008-01-27 @ 20:34:41
Postat av: l0l

Håller med till 100%

Vet dock inte om det är så smart att "vara du" och använda ordet EMO som ngt negativt?

"Och om ni haft så jävla svår uppväxt som ni säger att ni haft, då kan ni lika gärna bli emo och hänga på bilddagboken, som alla andra med påhittade uppväxter och svåra barndomsår."

Du kanske inte hänger på bilddagboken, men du är iaf EMO, det syns på din frisyr.

2008-01-28 @ 06:22:45
Postat av: Jotun

Haha.. Sant, jag lyssnar på Black- och Melodic Death Metal och tycker rap suger... Fattar inte vad folk ser i det..

2008-05-11 @ 19:16:58
Postat av: haha

Snacka om att dra alla över en kant och generalisera :P Finns inget ett tecken av djup i det du skriver..

2009-07-11 @ 12:25:27
Postat av: Ronya

Det är ironiskt att du kallar alla för outbildade och skit, när du snackar om något du uppenbarligen inte vet ett skit om...

2010-04-03 @ 22:30:30
Postat av: Anonym

herrejisses, första gången jag gick in här och förmodligen sista. Grow up and get laid. Now.

2010-11-24 @ 20:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0