Jag hatar: Wapaneser

Okej. Alltså. Såhär.

Japaner. Visst kan många japanska artister vara riktigt vackra. Ta Miyavi till exempel, vem vill inte ha killens hår?
Vem vill inte ha killens utseende? Men bara för att man vill det, så behöver man för i helvetes jävla knarkarsamhälle inte gå och försöka se ut som honom. Wapaneser, eller wannabe japaner, detta jävulens påfund.
Wapaneser är en små skara människor som har bestämt sig för att de prompt ska se ut som sina favoritartister, som självklart är japaner.

Jag menar, för att ta ett första exempel: Sminkningen.
Nej. Du ser inte ut att ha japanska ögon, är du inte född till asiat kommer du aldrig få de ögonen, så försök för allt smör i småland inte att sminka till dem. Det går inte. Du blir ful, äcklig och skabbig. Det ser bara dumt ut och du gör dig till åtlöje, och här kommer mitt andra exempel in;
Språket. Är du en svensk medborgare utan japansk bakgrund så ska du för i helvete inte gå runt och prata japanska? Och du ska ABSOLUT inte ditt lilla kräk BLANDA svenska och japanska. "Du är så kawaii!!!!" (Kawaii är japanska ordet för "söt"). Det låter dumt, du blir ful och i kombination med sminkningen blir du till 100% motbjudande.


Ännu ett exempel: Håret.
Här har jag dock viss förståelse, eftersom de japanska artisterna har riktigt häftiga frisyrer, och en frisyr är ju inte så farlig att sno. Men seriöst, gör det rätt om du nu är så in i helvetes jävla tvungen att se ut som din favoritartist.
Generellt sett så misslyckas wapaneserna med sina frisyrer, vilket bara är skrattretande, då de inte bara förlöjligar sig själva, utan även artisten de försöker efterlikna.
Just det, glömde nästan: Nej, det är inte snyggt med rosa hår. Inte med blått hår heller, och absolut inte med grönt hår. SÅ SLUTA FÄRGA ERAT HÅR I MONGOLIDA FÄRGER SOM BARA FÅR DIG ATT SE UT SOM ETT STOPPLJUS!

Nej, den här nya "trenden" borde halshuggas, den borde dö åt helvete tillsammans med Hitler, som lätt hade färgat håret i regnbågens färger om han levat idag. Jävla idioter. Försvinn. Flytta till japan, där kanske ni inser att ni ser dumma ut. Ni är utskrattade här, och det kommer bara bli värre ju mer ni försöker.

Ni är inte japaner.
Ni är dåligt sminkade stoppljus som blandar språk från två olika nationer.

Så, nu ska jag lyssna på lite Miyavi.

Kommentarer
Postat av: Jessie

HAHA! Håller med dig, det är som om en japan skulle få för sig att vilja bli svensk och samla på dalahästarna och älgskyltar.

2008-01-21 @ 14:27:44
Postat av: l0l

"Ta Miyavi till exempel, vem vill inte ha killens hår?"

Vafan sluta skriv sådär, bara en fjolla bryr sig om sitt hår. ÅÅÅÅ, du som hade så mycket potential.

Hädan efter så lägger du ner fjollandet, sluta bry dig om din frisyr, sluta vara EMO.

Det är inte OK att stå och sminka sig och sedan blogga om att man hatar saker. OK

Skärpning!!!

2008-01-28 @ 06:33:47
Postat av: josefin

De flesta stilar kommer dock ifrån japan.
Lolita t.ex, sminkar sig vitt runt ögonen för att deras stil är sådann, inte för att se ut som japaner..

2008-01-30 @ 20:23:29
Postat av: Sandra

*random googler enters discussion*
Du inser att du låter som Sverigedemokraterna? "I SVERIGE talar man SVENSKA. SIEG HEIL!" Lägg av, palla alternativa som hatar alternativa för att vara mer alternativ själv.
Låt idioterna vara ifred. Du kan hata dem, ja, men du talar om dem som om de vore din personliga fiende och som att de blandar japanska och svenska ENDAST för att irritera DIG. Väx upp. Allt de gör är för att känna mer gemenskap med andra, och det är bara att inse att det har blivit en del av en svensk subkultur att vilja vara japansk. �r det så fruktansvärt att vilja höra hemma någonstans liksom? �r det så fruktansvärt att vilja vara japansk eller färga håret i miljoner färger? Av vad jag vet gör japanerna själva allt för att se västerländska ut.

Hata folk för rätt orsaker och sluta vara så förbannat rasistisk.

l0l kan förresten också dra åt helvete, för det verkar som att den idioten inte har en jävla aning om hur han/hon ska uttrycka sig. Vem du än är, ta en kurs i debatt, du låter IQ-befriad.

2008-05-30 @ 20:48:53
URL: http://egoistikku.blogg.se
Postat av: Kiri

Alltså det finns faktist folk som klär sig i ngn japansk stil, och då hör ju lixxom sminkningen och håret till och bara för man klär sig i ngn japansk stil och sminkar sig så. så är man inte wapanese. jag håller med om det där med att det finns folk som failar med det och har jättefula frisyrer och färgar håret i konstiga färger och det där med att blanda japanska och svenska det är faktist fult. det låter stört. oc hdet här blev en konstig text ;o

2008-10-29 @ 11:02:09
Postat av: Nala

hahahahaha<3 happy bästa bloggen ever!

2009-04-01 @ 12:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0